Subscribe to RSS Feed
Twitter
HIRE ME! home  archives  about  blogroll

Tumblr

02 Mar 2010

Het is weer zover. Ik ben het beu. Of beter ik wil iets nieuws.

Het is ondertussen bijna een jaar geleden dat ik van Webby naar Jekyll/Github pages ging met atog.be.

Zo ben ik al een paar jaar jaloers op iedereen die Tumblr gebruikt. Ik heb ook al enkele jaren een account maar nooit ├ęcht gebruikt. De interface is mooi. Dat ding is gebruiksvriendelijk. Er zijn verschillende tools beschikbaar. Men kan posten langs alle kanten.

Het enige wat me al die tijd heeft tegengehouden is:

  1. Ik heb het niet onder controle
  2. Permalinks

Mijn antwoord vandaag:

  1. F*ck it.
  2. Zie 1.

Hoe gaan we verder?

De blog zoals hij nu is, zal blijven bestaan onder een of ander subdomein om vervolgens naar Tumbler te gaan. Het enige probleem dat ik nog zie, is dat ik niet zo maar een of ander theme kan kiezen. Het moet iets van mij zijn.

To be continued.

blog comments powered by Disqus