Subscribe to RSS Feed
Twitter
HIRE ME! home  archives  about  blogroll

Babboe bakfiets

22 Sep 2009

De bakfiets. Hij was al een tijdje besteld (14 dagen) en gisteren was het zover. Onze Babboe Big bakfiets is gisteren geleverd. Euj!

Bakfiets monteren

Omdat dat toch wel een pak goedkoper was had ik ervoor gekozen om ‘m zelf te monteren. Ik dacht dat op een uurke wel klaar te krijgen. Ja banaan! Niet dus.
Ik ben één keer opnieuw begonnen wegens niet naar mijn goesting maar uiteindelijk ben ik (en mijn Sien heeft ook nog lang geholpen) van 18hrs tot 23.30hrs bezig geweest. Gelukkig heeft ons Nienke gisteren een hele avond geslapen, zo hadden we met twee onze handen vrij.

Vanmorgen heb ik Arwen en Mila dan met de bakfiets naar school gebracht. Plezant. Het fietsen zelf valt heel goed mee, het is wel zwaar in de armen. Binnen 14 dagen zie ik eruit zoals Popeye mijn gedacht.

We gaan daar nog goed én veel van kunnen genieten! Gemakkelijk, proper én gezond!

blog comments powered by Disqus