Subscribe to RSS Feed
Twitter
HIRE ME! home  archives  about  blogroll

Kapot.

14 Jan 2008

In het kort:

Ons wasmachine is kapot.

Een beetje langer:

Vanmiddag, ik was rustig aan het werk, Maccie aan het opladen. Plotseling zie ik dat mijn mail niet meer binnenkomt. Geen connectie. Oh baja, server zal kuren hebben (Google Apps, gebeurt anders nooit maar kom), was mijn eerste idee. Ik doe dus rustig voort. Een beetje later valt het mij op dat de radio niet meer speelt. En surfen gaat ook niet. Een korte blik op de telenet modem, en ik zie dat er geen één lichtje brandt.

Geen elektriciteit meer dus. Ik daal af in onze kelder, allemaal in het donker, en er is daar duidelijk iets opgesmoord. Kapot. Warme plastiek. Vies. Geen elektriciteit. Paniek! ;)

Binnen de 20 minuten staat mijn Sien hare peter hier, die kent iets van electriciteit, begint een beetje rond te kijken en voila. Het wasmachine stinkt. Electriciteit terug, wasmachine nog even op maar het geluid dat we toen hoorden heeft er voor gezorgd dat dat snel terug afstond. :)

Deze avond hebben we het machien nog effe opengooid en vermoedelijk is er in de motor iets naar de … euh … maan. Het is nu ongeveer 7 jaar oud, en we hebben er 2 jaar geleden al voor 100 euro kosten aan gehad en vorige week is er nog een nieuwe pomp in gestoken, ook 90 euro. No way dat ik daar dus nog eens (minstens) 100 euro in ga steken.

We gaan dus uitkijken naar een nieuw, misschien nog een geluk dat het solden zijn. Kak.

blog comments powered by Disqus