Subscribe to RSS Feed
Twitter
HIRE ME! home  archives  about  blogroll

Rubyjobs.be

03 Oct 2007

Mag ik u voorstellen (originele post op rubyjobs.be):

Rubyjobs.be is een initiatief van Ruby developers voor Ruby developers en voor zij die Ruby developers zoeken. Vermits Ruby nog maar in zijn kinderschoenen staat in België is het voor werkgevers en kandidaten moeilijk om elkaar te vinden. Rubyjobs.be wil de eerste plaats zijn waar ze elkaar gaan zoeken.

Rubyjobs.be verzamelt alle jobs die ook maar iets met Ruby te maken hebben van de grootste jobsites in België: Vacature.com, Monster.be en Jobat.be. Daarnaast kan je vacatures rechtstreeks op Rubyjobs.be plaatsen. Deze krijgen een voorkeursbehandeling tegenover de verzamelde jobs.

Ben je de gelukkige om een enthousiaste Ruby coder te zijn, hou voortaan zeker een oogje op Rubyjobs.be en blijf zo op de hoogte van wat er zich afspeelt op de Belgische Ruby-job-markt!

Ben je een werkgever op zoek naar een enthousiaste Ruby coder, aarzel niet langer, en zorg dat je vacature op Rubyjobs.be komt. Zo kan je goedkoop en gericht zoeken naar de perfecte Ruby developer voor uw job. Contacteer ons vandaag nog.

Get your career on rails!

Moet ik daar nog iets aan toevoegen?

blog comments powered by Disqus